ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Μικροχώρι Δράμας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
25210 83000

EMAIL
info@jjioannidis.gr


Βγάζετε την pinsa από την κατάψυξη. Αφήνετε τη ζύμη για 5′ σε θερμοκρασία δωματίου. Ρυθμίζετε τον φούρνο στους 250°C βαθμούς στις αντιστάσεις ή στους 220°C στον αέρα. Προσθέτετε τα υλικά της αρεσκείας σας (τα υλικά μπορούν να προστεθούν και αφού έχει ψηθεί η Pinsa).Ψήνετε πάνω σε πέτρα ή σχάρα φούρνου. Βάζετε την στον προ θερμασμένο φούρνο για περίπου 5′ ανάλογα με την ισχύ του φούρνου. Όταν ροδίσει, η pinsa είναι έτοιμη.

Κωδικός προϊόντος: 2.2003

Πληροφορίες

Βάρος 235γρ

Τεμ/Κιβ 15

Οδηγίες

Παρασκευάζεται σε οβάλ σχήμα των 235g, με μέση διάσταση 30cm x 19cm. Ιδανική για σερβιριστεί σε ένα πιάτο.

Συστατικά

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.