ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Μικροχώρι Δράμας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
25210 83000

EMAIL
info@jjioannidis.gr


Βγάζετε την pinsa από την κατάψυξη. Αφήνετε τη ζύμη για 5′ σε θερμοκρασία δωματίου. Ρυθμίζετε τον φούρνο στους 250°C βαθμούς στις αντιστάσεις ή στους 220°C στον αέρα. Προσθέτετε τα υλικά της αρεσκείας σας (τα υλικά μπορούν να προστεθούν και αφού έχει ψηθεί η Pinsa). Ψήνετε πάνω σε πέτρα ή σχάρα φούρνου. Βάζετε την στον προ θερμασμένο φούρνο για περίπου 5′ ανάλογα με την ισχύ του φούρνου. Όταν ροδίσει, η pinsa είναι έτοιμη.

Κωδικός προϊόντος: 10.10.0005

Πληροφορίες

Βάρος 270γρ

Τεμ/Κιβ 10

Οδηγίες

Παρασκευάζεται σε στρογγυλό σχήμα των 270g, με διάμετρο 30cm. Συντηρείται και προμηθεύεται στους -20c

Συστατικά

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.